Viisitähdenkukka, kukkien määrä on laskematon
2023/05/16

Viiden tähden kukka, se voi kukkia kesästä aina syksyyn asti. Jokainen kukka koostuu lukemattomista pienistä kukista, joten sen nimi "Viiden tähden kukka" ei ole yhtä sopiva kuin "Tähtikukka".

Viiden tähden kukka tarvitsee riittävästi valoa. Kastele kasvi, kun multa on kuivunut, ja varmista, että se saa tarpeeksi vettä. Lisää ravinteita myöhemmin kasvukaudella, lannoittaen sitä noin kerran tai kahdesti kuukaudessa.

On parasta antaa kasville vähintään 5 tuntia valoa päivittäin, jotta se voi tottua hyvin valaistuun ympäristöön välttäen äkillistä voimakasta auringonvaloa. Kuitenkin on tärkeää huomata, että ruukkuviljelty viiden tähden kukka ei siedä kosteutta. Jos sen juuret ovat jatkuvasti vedessä ja multa on jatkuvasti kostea, se voi helposti kärsiä juurimädästä.

Kukinnan aikana on tärkeää lannoittaa kasvia säännöllisesti. Voit käyttää yleistä lannoitetta ja kukinnan stimuloimiseen tarkoitettua lannoitetta vuorotellen, jotta varmistetaan riittävä ravinteiden saanti, hyvä valaistus ja riittävä kastelu. Kun multa kuivuu, poista kuolleet kukat ja voit tehdä kevyitä leikkauksia tarvittaessa.

AD
Artigo