Pitsikultasen kukat tuoksuvat "suklaalta"
2023/01/09

Jos pidät kukkivista kasveista ja haluat kasvattaa tuoksuvia kasveja, voit kokeilla kasvattaa Laceflower-kasvia. Se on persoonallinen kukka ja siinä on suklaan tuoksu, mikä tekee siitä erittäin sopivan sisätiloissa kasvatettavaksi. Muista noudattaa "kolme suurta" periaatetta, jotta se kukkii jatkuvasti.

Runsaasti kastelua: Laceflower-kasvilla on kehittyneet juuret, ja se tarvitsee runsaasti vettä kasvun ja kukinnan ylläpitämiseksi. Kastele kasvi perusteellisesti, kun kasvualustan pinta on kuivunut, varmistaen samalla, että kasvualusta on hyvin ilmastoitu ja vedenläpäisevä. Vältä liiallista kastelua, joka voi johtaa kasvin lakastumiseen ja lehtien kellastumiseen. Sopiva ilmanvaihto auttaa estämään juurimätää.

Riittävä lannoitus: Koska Laceflower kasvaa nopeasti ja kukkii runsaasti, se tarvitsee runsaasti ravinteita. Valitse lannoite, jossa on runsaasti fosforia ja muut tarvittavat ravinteet, kuten kukkaviljelyn lannoitteen. Lannoita kasvi säännöllisesti kerran tai kahdesti kuukaudessa. Voit myös lisätä hitaasti vapautuvaa lannoitetta tai luonnonmukaista lannoitetta, kuten lampaanlantaa tai moniravinteista hitaasti vapautuvaa lannoitetta, kasvin ylläpitoon.

Runsaasti auringonvaloa: Laceflower-kasvi tarvitsee runsaasti valoa. Varmista, että se saa riittävästi auringonvaloa. Muuten kasvin lehdet voivat pienentyä, väri vaalenee ja lehdet voivat muuttua ohuemmiksi, mikä vaikuttaa kasvin kasvuun ja koristeellisuuteen. Valitse kasville paikka, jossa se saa riittävästi auringonvaloa, ja varmista, että se kasvaa ja kukkii valoisassa ympäristössä. Riittävä valo auttaa myös kukkia tuottamaan tuoksua.

Näiden hoitovinkkien avulla voit huolehtia Laceflower-kasvista paremmin ja antaa sen kasvaa terveenä sisätiloissa, avautuen kauniisiin kukkiin ja levittäen suklaan tuoksua.

AD
Artigo