Ihastuttava "kunniamerkki kranssi"
2022/09/06

Kunniamerkkikrysanteemi, sen kukat ovat kuin yksi kunniamerkki toisensa jälkeen, erittäin kauniita. Se kuuluu ruohokasveihin, ja se on erittäin vahva kukinnan suhteen. Kun taimi on hieman suurempi, se pystyy suoraan kukkimaan. Pieni Qi kasvatti yhden ruukullisen sitä kylmän talven aikana, kunhan lämpötila ei laskenut alle 5 °C, se pystyi kasvamaan ja kukkimaan. Joten se on erittäin helppo hoitaa, kesällä on varmistettava hyvä ilmanvaihto ja vältettävä sateita, niin ettei se aiheuta ongelmia.

Kunniamerkkikrysanteemin hoidossa on varmistettava, että se saa runsaasti auringonvaloa, eikä se saa puuttua valosta ympäri vuoden, eikä myöskään vedestä. Lannoitetta tulisi levittää ruukkuun säännöllisesti, käytä hitaasti liukenevaa lannoitetta ja levitä sitä joka kolmas kuukausi, jotta kasvi saa tarvittavat ravinteet kasvun aikana. Lisäksi voit kastella sitä kaksi kertaa kuukaudessa käyttäen kukkakasvien ravinneliuosta, kuten "Hua Duo Duo 2", joka on moniravinteinen lannoite, jossa on korkea fosfori-kaliumpitoisuus. Kaksi kastelua riittää saamaan sen kukkimaan jatkuvasti.

Se avaa suuria ja upeita kukkia, todella upeita. Jos sinulla on hyvä valaistus kotona, kannattaa kokeilla kasvattaa sitä ruukussa.

AD
Artigo